29 marca 2015

Konkurs z Marką Hean


Witajcie!

Nie wiem czy wiecie, czy też nie że dokładnie 19 marca blog Nails by Modnania obchodził swoje 3 urodziny. Z tej okazji razem z marką Hean chciałam Was zaprosić na konkurs, w którym do wygrania będą oczywiście lakiery do paznokci.

Co trzeba zrobić by wziąć udział w konkursie? 

Być publicznym obserwatorem bloga Nails by Modnania
Polubić fanpage Nails by Modnania
Polubić fanpage Hean
Umieścić informację w postaci banneru.
Podać swój adres email
Odpowiedzieć na pytanie:
Bez jakiego koloru na paznokciach nie wyobrażasz sobie wiosny?
oraz zostawić komentarz pod postem zgodnie z poniższym przykładem:

Formularz odpowiedzi:
Obserwuję bloga TAK/NIE
Lubię Nails by Modnania jako:
Lubię Hean jako:
Udostępnienie o konkursie TAK/NIE link
Adres email:
Odpowiedź:


Regulamin konkursu

1. Organizatorem konkursu jest blog Nails by Modnania.

2. Fundatorem nagród jest marka Hean.
3. Konkurs trwa od dnia 29 marca 2015r  do godz. 23.59 dnia 30 kwietnia 2015r
4. Nagrodami w konkursie są lakiery do paznokci.
5. Nagrody do zwycięzcy wysyła Organizator.
6. Przed wzięciem udziału w Konkursie każdy Uczestnik powinien zapoznać się z Regulaminem. 
7. Udział w Konkursie będzie równoznaczny z akceptacją Regulaminu Konkursu.
 8. W konkursie mogą wziąć udział wyłącznie publiczni obserwatorzy bloga.
9. Wszyscy biorący udział muszą mieszkać na terenie Polski.
10. Aby wziąć udział w konkursie należy prawidłowo wypełnić formularz.
11. Zwycięzca zostanie poinformowany o wygranej drogą e-mailową.
12. Po wyłonieniu laureata czekam na odpowiedz i podanie adresu do wysyłki.
13. Biorąc udział w konkursie zgadzasz się na przetwarzanie swoich danych osobowych.
14. Wszelkie  pytania proszę kierować na adres modnania@o2.pl
15. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).
16. Każde zgłoszenie będzie szczegółowo sprawdzane.

25 komentarzy:

  1. Obserwuję bloga TAK- nutkowa
    Lubię Nails by Modnania jako: Sandra Ś
    Lubię Hean jako: Sandra Ś
    Udostępnienie o konkursie TAK http://nutkowa.blogspot.com/
    Adres email: sandrusia927@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie wiosny bez zieleni na paznokciach.

    OdpowiedzUsuń
  2. obserwuję jako scarlet23
    Lubię jako Katarzyna Bugaj
    udostepnienie NIE
    email mineralnyswiatkasi@wp.pl
    Odp: A ja wiosna bez koloru zółtego bo kwiaty narcyze i kurczaczki są zółte!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję bloga TAK
    Lubię Nails by Modnania jako: Paula Gogolinska
    Lubię Hean jako: Paula Gogolinska
    Udostępnienie o konkursie TAK link https://www.facebook.com/modnania/photos/a.155357567979418.1073741827.155344801314028/395204713994701/?type=1&theater
    Adres email: paulina.gogolinska@o2.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie wiosny bez koloru koralowego i fuksji :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję bloga TAK Margaret Nail Art
    Lubię Nails by Modnania jako: GosiaDaniel Kulikowscy
    Lubię Hean jako: GosiaDaniel Kulikowscy
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: nailartbymargaret@gmail.com
    Odpowiedź: Mój kolor bez którego nie wyobrażam sobie wiosny to zielony kocham go bo to kolor ziemi i nadziei :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję bloga TAK Iga Chrząszcz
    Lubię Nails by Modnania jako: Iga Chrząszcz
    Lubię Hean jako: Iga Chrząszcz
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: iga.chrzaszcz@gmail.com
    Odpowiedź: błękitnego

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję bloga TAK Agnieszka Winciorek
    Lubię Nails by Modnania jako: Agnieszka Winciorek
    Lubię Hean jako: Agnieszka Winciorek
    Udostępnienie o konkursie TAK liveagi.blogspot.com baner
    Adres email: agnieszkawinciorek92@gmail.com
    Odpowiedź: Dla mnie wiosna to piękna mięta ;-)

    OdpowiedzUsuń
  7. spróbuję szczęścia i ja:)
    Obserwuję bloga TAK
    Lubię Nails by Modnania jako: Pretty Nails by Kasia
    Lubię Hean jako: j/w
    Udostępnienie o konkursie TAK: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=930327223656625&id=822681704421178
    Adres email: pnbykasia@gmail.com
    Odpowiedź: niebieski we wszystkich możliwych odcieniach :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję bloga TAK Pani Lecter
    Lubię Nails by Modnania jako: A. Nalborska
    Lubię Hean jako:A. Nalborska
    Udostępnienie o konkursie TAK stara-pudernica.blogspot.com
    Adres email: agatajedynamla@gmail.com
    Odpowiedź: Nude/pistacjowy

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję bloga TAK mała.lakieroholiczka
    Lubię Nails by Modnania jako: Mała Lakieroholiczka
    Lubię Hean jako:Mała Lakieroholiczka
    Udostępnienie o konkursie TAK http://malalakieroholiczka.blogspot.com/
    Adres email: mala.lakieroholiczka@gmail.com
    Odpowiedź: Nieśmiertelna pastelowa mięta! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję bloga TAK/Naughty Girl
    Lubię Nails by Modnania jako:Naughty Girl
    Lubię Hean jako:Naughty Girl
    Udostępnienie o konkursie TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    Adres email:naughtygirl0106@interia.pl
    Odpowiedź: bez pastelowego różu i zieleni

    OdpowiedzUsuń
  11. obserwuję bloga : tak /Elżbieta Tkaczyk lubię Nails by Modnania jako: Ela Tkaczyk lubię Hean jako: Ela Tkaczyk udostępnienie o konkursie Tak https://www.facebook.com/ela.tkaczyk.77/posts/623601034442964 adres email: ewt19@wp.pl odpowiedz: żółty kolor słońca i plaży

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję bloga jako Magdalena Kusio Lubię Nails by Modnania jako Magda Kusio Lubię Hean jako Magda Kusio Udostepnienie o konkursie tak https://www.facebook.com/magda.kusio.9/posts/886251961437659 Adres e-mail magdalenakusio@gmail.com Odpowiedź Niewyobrazam sobie wiosny bez zieleni i czerwieni.

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję bloga TAK włosovelove.
    Lubię Nails by Modnania jako: Syndia D.
    Lubię Hean jako: Syndia D.
    Udostępnienie o konkursie TAK baner http://wlosovelove.blogspot.com
    Adres email: wlosovelove@o2.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie wiosny bez białego lakieru na paznokciach. Kojarzy mi sie z rozkwitającymi kwiatami na drzewach, krzewach, no i ze stokrotkami ;) Biel jest taka świeża, jak wiosna ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję bloga TAK
    Lubię Nails by Modnania jako: Agata Nalborska
    Lubię Hean jako: Agata Nalborska
    Udostępnienie o konkursie tak baner http://stara-pudernica.blogspot.com/
    Adres email: agatajedynamla@gmail.com
    Odpowiedź: Miętowy. Świeży i żywy, a także czerwony. Kobiecy i kwiatowy.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję bloga TAK(Ania Wanna)
    Lubię Nails by Modnania jako: Ala Mias
    Lubię Hean jako: Ala Mias
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: shju@onet.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie wiosny bez pastelowego różu. Wiosna to dla mnie czas naturalności i świeżości a ten kolor jest właśnie taki .

    OdpowiedzUsuń
  16. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję bloga TAK jako Ruda
    Lubię Nails by Modnania jako: rudaa12.blogspot.com
    Lubię Hean jako: rudaa12.blogspot.com
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: kornelia.wlosiak@gmail.com
    Odpowiedź:

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję bloga TAK jako Sadi
    Lubię Nails by Modnania jako: Marina Michałowska
    Lubię Hean jako: Marina Michałowska
    Udostępnienie o konkursie Nie
    Adres email: zagisama@gmail.com
    Odpowiedź: Dla mnie kolor różowy jest tym jedynym na wiosnę, gdy pełno jest różowych drzewek i pełno kiełkujących kwiatów. Różowy jest idealnym odzwierciedleniem wiosny, więc i ja, próbuje być wiosenna :D

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję bloga TAK, Land of Cosmetics
    Lubię Nails by Modnania jako: Paulina Dominika N *********
    Lubię Hean jako: Paulina Dominika N *********
    Udostępnienie o konkursie TAK http://land-of-cosmeticsx.blogspot.com/p/banery.html
    Adres email: landofcosmetics@gmail.com
    Odpowiedź: Soczysta pomarańcz, bez niej ani róż. ;)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję bloga TAK, Justine145
    Lubię Nails by Modnania jako: Justine145
    Lubię Hean jako: Justine145
    Udostępnienie o konkursie TAK, baner z lewej: http://justine145.blogspot.com/
    Adres email: justyna.m145 @gmail.com
    Odpowiedź: nie wyobrażam sobie wiosny bez soczystej zieleni na pazurkach ;)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję bloga TAK Truskawkowy Świat
    Lubię Nails by Modnania jako:Dorota Walczak
    Lubię Hean jako:Dorota Walczak
    Udostępnienie o konkursie nie
    Adres email:panterka241@gmail.com
    Odpowiedź:Nie wyobrażam sobie wiosny bez białego i różowego koloru:)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję bloga TAK jako mixoffashion.blogspot.com
    Lubię Nails by Modnania jako: Sabina S.
    Lubię Hean jako: Sabina S.
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: sabina.sporysz@wp.pl
    Odpowiedź: bez beżowego i zielonego

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję bloga TAK jako Aneta Kabała
    Lubię Nails by Modnania jako: Aneta Kera Anastazja Kabała
    Lubię Hean jako: Aneta Kera Anastazja Kabała
    Udostępnienie o konkursie NIE
    Adres email: emotek@onet.pl
    Odpowiedź: Radosny trawiasty zielony to mój zdecydowany faworyt wiosny. :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję bloga TAK
    Lubię Nails by Modnania jako: Dorota Wysocka
    Lubię Hean jako: Dorota Wysocka
    Udostępnienie o konkursie TAK https://www.facebook.com/dorota.wysocka.568/posts/843254682377774?pnref=story
    Adres email: dorota_wysocka@epf.pl
    Odpowiedź: czerwonego
    p.s. skoro w konkursie mogą wziąć udział wyłącznie publiczni obserwatorzy bloga to dlaczego formularz odpowiedzi przewiduje opcję niebycia obserwatorem?

    OdpowiedzUsuń